Werkwijze Nomad Marketing

Let's go stargazing

Nomad Marketing staat voor resultaatgericht werken. Onze focus ligt op het meetbaar maken van online marketing. Door analytisch naar de resultaten te kijken, te blijven experimenteren en de honger naar nog beter resultaat, zoeken we uit welke strategie, kanalen en elementen voor jouw bedrijf online succesvol zijn en hoe we die nog beter kunnen inzetten. We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren jouw online marketing.

We denken graag met je mee. In een uitgebreide strategie sessie stellen we jouw doelen scherp en bekijken we de voortgang. We bespreken meteen jouw toekomstplannen en bedenken hoe we eventuele nieuwe producten of services op tijd in je online marketing kunnen integreren.
Door jouw doelen en targets in één keer scherp te stellen, hoef jij niet constant omkijken naar je online marketing strategie. We houden je op de hoogte met wekelijkse rapporten en evalueren per maand of we onze beloftes zijn nagekomen en of jij het gewenste resultaat hebt behaald.

Neem contact op
Strategie sessie

Strategiesessie

We komen één dagdeel samen om de resultaten van voorgaande maanden te bespreken en nieuwe doelen te bepalen.Ons doel is om marketing kostefficiënt, doelgericht en omzetgericht op te zetten.We vinden het belangrijk om dit persoonlijk te bespreken en samen met jou de processen en jouw online marketing door te spreken.

 • Online marketing wordt toegankelijker
 • Je houdt overzicht over de marketing van je bedrijf
 • Je krijgt inzicht in de groei en processen op online marketing gebied
 • Veranderingen of toekomstplannen kunnen meteen worden besproken en geïmplementeerd
 • We bedenken, ontwerpen en optimaliseren elk kwartaal een nieuwe online marketing campagne

Rapportages

Wekelijks krijg je van ons een rapportage over de voortgang van campagnes, google ranking en conversies. Je houdt overzicht over de online marketing en kan het proces bijsturen of veranderen.

Zoekwoordenonderzoek SEO

SEO en zoekwoordenonderzoek

Waar zoeken mensen op om op jouw website terecht te komen?

Hoe zorg je ervoor dat de website gevonden wordt?

Met de SEO optimalisatie onderzoeken we gericht hoe jij bovenstaande kan bereiken en gaan we meteen over op actie.
SEO staat voor online vindbaarheid. Richt jij je website goed vindbaar in, dan kom je bij bepaalde zoektermen bovenaan in Google.

Je krijgt in één keer een overzicht met je huidige status  en we gaan meteen voor jou aan de slag om die status te verbeteren en jouw website beter vindbaar te maken. Om in de top 10 van de voor jou belangrijke zoekwoorden te blijven staan, moet er constant worden gekeken naar de veranderingen in het Google algoritme,

Daarom kijken we maandelijks ook naar aanpassingen op SEO gebied en optimaliseren we jouw website op zo’n manier dat jij organisch op de belangrijkste termen in jouw branche gevonden wordt.

Elementen waar we naar kijken:

 • Zoekwoorden optimalisatie
 • Metatags
 • Snelheid van de website
 • Gebruik van pagina’s
 • Linkbuilding
advetreren Nomad Marketing

Advertentie opzet

Naast organisch goed vindbaar, zetten we een uitgebreide betaalde advertentie campagne op. Afhankelijk van jouw bedrijf kijken we hierbij welke kanalen we hierbij inzetten en met welk budget we gaan werken. We zorgen voor een optimale mix van Social Media kanalen en Google Ads passend bij jouw bedrijf.

 • Advertenties via Facebook, Instagram en / of LinkedIn
 • Uitbreiding van bereik met (micro) influencers
 • Advertenties via Google Ads
 • Gebruik van banners en visuele logo’s via Google Ads
 • Re-marketing gericht op specifieke pagina’s, doelgroepen en concurrentie
fotografie

Foto materiaal

Voor de visuele campagnes gaan wij graag een stapje verder. We werken de complete campagne uit. Dit gebeurt op basis van jouw huidige huisstijl. Voor de campagnes kunnen we bestaand (foto)materiaal gebruiken, ook kunnen we speciaal voor bepaalde producten of services een fotoshoot inplannen. Op basis van een de uitgewerkte campagnes maken wij ook bijpassend fotomateriaal. De foto’s worden ingezet voor de lopende campagnes, maar krijg je tevens ook toegestuurd en mag je vrij gebruiken voor andere marketing uitingen van je bedrijf.

Onderhoud

Om het resultaat te bereiken die we per kwartaal vaststellen wordt er constant gesleuteld aan de vindbaarheid en aan de lopende campagnes. Ideeën worden getest, uitgebreid en geoptimaliseerd. Wekelijks brengen we je op de hoogte van de voortgang en werken zo doelgericht naar de gewenste conversie en targets toe. Ons uiteindelijke doel: Meer online zichtbaarheid en hogere conversies via online marketing.

We gaan graag een langdurige samenwerking aan.
Zijn de effecten echter niet zoals gewenst of verwacht? De samenwerking is maandelijks op te zeggen. No strings attached.

Offerte

Elk bedrijf heeft baat bij een ander marketing plan en een gepersonaliseerde aanpak. Waar heb jij behoefte aan?
Graag maken we vrijblijvend kennis om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Contact
Offerte Nomad Marketing

Aanbod

Align your stars

Strategie Sessie

Heb je een concreet vraagstuk op online marketing gebied? Wil je een keer kritisch kijken hoe jij jouw doelgroep nu bereikt en hoe je omzet en sales verhoogt?

In een strategiesessie zoomen we in op jouw vraagstuk en werken we aan een duidelijke analyse met concreet stappenplan zodat je na de sessie precies weet wat er moet gebeuren.
Jij hebt na de sessie weer helder welke stappen je moet nemen en welke prioriteiten je in je bedrijf moet stellen.

Dit wil ik
Hold your course

SEO Analyse

De SEO analyse  is er voor de doe-het-zelfer. Iemand die zelf zijn website heeft opgebouwd en zijn hand niet omdraait voor tekst uitpluizen, afbeeldingen comprimeren en hier en daar een HTML code aanpassen.

Je krijgt een uitgebreid rapport op basis van de voor jou belangrijke zoekwoorden, concurrentieonderzoek, Google Analytics en huidige status op Google.
Om alles duidelijk en overzichtelijk te houden volgt daarop een bespreking van het hele rapport, waarin we de status doornemen, jij al je vragen kan stellen en ik je tips en tricks geef om dit zelf aan te pakken.

Dit wil ik
The fault in our stars

SEO Optimalisatie

Wil je het liefst in de top 10 op Google terecht komen, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt?

Met de SEO optimalisatie onderzoeken we gericht hoe jij bovenstaande kan bereiken en gaan we meteen over op actie.
SEO staat voor online vindbaarheid. Richt jij je website goed vindbaar in, dan kom je bij bepaalde zoektermen bovenaan in Google.

Je krijgt in één keer een overzicht met je huidige status  en we gaan meteen voor jou aan de slag om die status te verbeteren en jouw website beter vindbaar te maken.

Dit wil ik