Creëer overzicht en ga met een concreet stappenplan aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien

Waarom is het zo moeilijk om in je eigen bedrijf focus te houden?

Voor je eigen klanten verzet je bergen, maar als het om je eigen product, marketing en naamsbekendheid gaat, zitten we vaak vast in denkprocessen, onzekerheden en een dosis emoties waar we niet omheen kunnen.
Vaak worden we geleefd door de waan van de dag en hebben we onze strategie om te groeien wel in kaart, maar is er altijd een klant of order die even tussendoor komt.

Herkenbaar?

Juist daarom is het fijn om af en toe een dagdeel voor je eigen bedrijf in te plannen en met een expert samen helder en eerlijk naar jouw businessplannen te kijken. Met een strategie sessie zoomen we daarom op jouw bedrijf en plannen in en kijken kritisch naar het marketing en salesproces, de gebruiks- en klant vriendelijkheid van de kanalen die jij gebruikt en de algemene marketing en communicatie die jij nu uitzendt.
Weet je niet zeker of jouw plannen financieel wel haalbaar zijn? Twijfel je over je prijzen en weet je niet zo goed of de prijs die jij in gedachte hebt bij jouw doelgroep past? In een Financiële Strategie Sessie kijken we kritisch naar jouw doelgroep en rekenen we jouw prijzen, omzet en winst door.

Strategiesessie

Kennismaken

Nomad Marketing maakt graag vrijblijvend kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Voorafgaand aan de kennismaking analyseren we jouw online marketing. Deze analyse nemen we tijdens een telefonisch consult saen door.
Dit advies- en kennismakingsgesprek kost eenmalig € 125,00 en geeft jou direct inzicht in hoe jij je online bereik kan vergroten.

Hebben we een klik en kunnen we jou verder helpen? Dan krijg je de geïnvesteerde € 65,00 als korting op je eerste maand terug.
Je kan er uiteraard ook voor kiezen om na de analyse en kennismaking zelf met de adviezen aan de gang te gaan

€ 125,00
Dit wil ik

Strategie sessie

Heb je een concreet vraagstuk op online marketing gebied? Wil je een keer kritisch kijken hoe jij jouw doelgroep nu bereikt en hoe je jouw omzet en sales kan verhogen?

In een strategiesessie zoomen we in op jouw vraagstuk en werken we aan een duidelijke analyse met concreet stappenplan zodat je na de sessie precies weet wat er moet gebeuren.
Jij hebt na de sessie weer helder welke stappen je moet nemen en welke prioriteiten je in je bedrijf moet stellen.

€ 450,00
Dit wil ik

Website analyse

Wil je het liefst in de top 10 op Google terecht komen, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt?

Met de SEO optimalisatie onderzoeken we gericht hoe jij bovenstaande kan bereiken. Ook kijken we kritisch naar de gebruikersvriendelijkheid van je website. Is de opbouw logisch voor jouw potentiële klant?
Je krijgt in één keer een overzicht met je huidige status.

De website analyse wordt in rapportvorm geleverd en daarnaast nemen we het complete rapport persoonlijk met je door. Zo weet jij niet alleen hoe je beter vindbaar kan worden, maar ook hoe je de gebruikersvriendelijkheid van je website kan verbeteren en hierdoor meer conversies online kan binnenhalen.

€ 525,00
Dit wil ik

Waarom kan Nomad Marketing je helpen?

Als eigenaar van Nomad Marketing heb ik veel ervaring opgedaan als consultant in de hotelbranche en later ook als general manager. Daar heb ik de nodige strategische vraagstukken moeten beantwoorden. Maar toen ik ging ondernemen was het wel even een ander verhaal. Wat had het me toen handig geleken om een duidelijk stappenplan te krijgen.
Met mijn kennis over marketing kan ik jou nu wel helpen met je onderneming. Ik kan je helpen om een duidelijk plan van aanpak op te stellen voor marketing, sales en jouw website, zodat je kan gaan groeien.
Ik ben ambitieus, analytisch en doelgericht ingesteld en dit zijn de ingrediënten die ik meebreng tijdens een strategie sessie. Een sessie van Nomad Marketing is altijd 100% maatwerk en afgestemd op jouw bedrijf. Vaak analyseren we niet alleen je marketing plan tijdens een sessie, maar zoals je als ondernemer ook alle facetten zelf moet regelen, komen er vaak ook andere facetten en randzaken aan bod.

Je stapt altijd met een strategisch plan de deur uit waar jij mee verder kan en krijgt de praktische handvaten om aan de slag te gaan

Neem contact op
Maaike - aanbodbeschrijving