Nomad Marketing

Ik help om de verbinding tussen jouw missie, visie en doelgroep te leggen. Door de vertaalslag van abstract idee naar tekst en beeld, wordt er gebouwd aan een sterke naamsbekendheid, resonerend met jouw bedrijfs-DNA.
Met een praktische, hand-on werkwijze en duidelijke visie zet Nomad Marketing samen met jou de eerste stappen in een duurzame marketing strategie.

Neem contact op

Even voorstellen:
Maaike Siegel

Marketing heeft mij altijd bezig gehouden. Door mijn werk in de hotellerie heb ik veel kanten van marketing en sales gezien. Ik heb zowel de mogelijkheden, ideeën en prachtige projecten mogen meemaken, maar heb ook de limitatie van kleine bedrijven, budgetten en de bereidwilligheid om verder te kijken dan de korte termijn van dichtbij gezien.

Hoewel ik hierdoor gefascineerd ben, ben ik me ook bewust van de impact die marketing en het bijbehorende consumentisme kan hebben. We leven in een wereld waar we elke dag opnieuw een keuze hebben. Onze beslissingen worden gedreven door wie zijn en wie we graag zouden willen zijn. Consumentisme en marketing speelt al jaren op deze trend in door middel van lifestyle branding.

Maar als bedrijf heb je ook een keuze: de keuze om met jouw visie, jouw kernwaarden en jouw verhaal het beste uit de mens te halen. Door te kiezen voor milieuvriendelijke producten, een gezonde levensstijl en het welzijn van de mens draag je dit over aan jouw klanten.

Mijn visie is om bedrijven die dit omarmen te helpen hun draagkracht te vergroten.
Door met een scherpe marketingstrategie de juiste toon en beeld te vinden en een connectie te maken met hun ideale doelgroep. Bedrijven met elkaar in verbinding te brengen zodat er samen een lifestyle ontstaat waarin het welzijn van de mens en onze aarde centraal staat en daarbij het beste uit marketing te halen.

Maaike Siegel l Marketing strategist
maaike@nomadmarketing.nl
06 377 41 021