Aanbod

Nomad Marketing bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert online marketing campagnes voor jouw doelgroep. Onze focus ligt op het meetbaar maken van online marketing en gaat uiteindelijk om resultaat: meer online bereik

We denken graag met je mee. Omdat geen online marketing plan hetzelfde is, zijn onze offertes voor een volledige verzorging van de online marketing op maat gemaakt, maar plannen we per kwartaal altijd een strategie sessie, verzorgen we jouw online vindbaarheid (SEO) en stellen indien gewenst ook een volledige campagne voor online adverteren via Google Ads, re-marketing, Facebook, Instagram of LinkedIn op.

 • Complete stroomlijn van SEO en online advertenties per kwartaal
 • Uitgebreide strategie sessie om online marketing en doelen te bespreken
 • Wekelijkse rapportage van de voortgang
 • Geen omkijken naar de online marketing, maar wel de resultaten

Zijn de effecten echter niet zoals gewenst of verwacht? De samenwerking is maandelijks op te zeggen. No strings attached.

Waar kunnen we jou bij helpen?

aanbod
Instagram course
Instagram cursus

Let's go stargazing

Align your stars

STRATEGIE SESSIE

Heb je een concreet vraagstuk op online marketing gebied? Wil je een keer kritisch kijken hoe jij jouw doelgroep nu bereikt en welke unieke elementen je in je bedrijf kan verbeteren?

In een strategiesessie zoomen we in op jouw vraagstuk en werken we aan een duidelijke analyse met concreet stappenplan zodat je na de sessie precies weet wat er moet gebeuren.

 • 1 dagdeel (4h)
 • Om jouw doelstelling helder te krijgen en meteen aan de slag te kunnen, krijg je van tevoren enkele vragen om je voor te bereiden op de strategie sessie. Tevens analyseer ik je huidige online bereik, zodat we dit kunnen doornemen.
 • Tijdens de sessie zoomen we in op jouw doelstelling en gaan we praktisch aan de slag om tot een concreet en doelgericht stappenplan te komen. Denk bijvoorbeeld aan een customer journey analyse, touch points, online bereik of conversie-analyse.
 • Achteraf krijg je een uitgebreid rapport met doelgericht stappenplan opgestuurd, zodat je zelf verder kan.

Jij hebt na de sessie weer helder welke stappen je moet nemen en welke prioriteiten je in je bedrijf moet stellen.

Kosten: € 350

Dit wil ik
Hold your course

SEO ANALYSE

De SEO (Search engine optimization) analyse is er voor de doe-het-zelfer. Iemand die zelf zijn website heeft opgebouwd en zijn hand niet omdraait voor tekst uitpluizen, afbeeldingen comprimeren en hier en daar een HTML code aanpassen.
Je krijgt een uitgebreid rapport op basis van de voor jou belangrijke zoekwoorden, concurrentieonderzoek, Google Analytics en huidige status op Google.

Om alles duidelijk en overzichtelijk te houden volgt daarop een bespreking van het hele rapport, waarin we de status doornemen, jij al je vragen kan stellen en ik je tips en tricks geef om dit zelf aan te pakken.

 • Afspraak om de resultaten te bespreken (2h)
 • Vooranalyse op basis van Google Analytics, zoekwoordenonderzoek, SEO en online bereik. Deze vooranalyse kan als een soort 0-meting worden ingezet voor de optimalisatie van jouw online marketing
 • Uitgebreid rapport met praktische stappen om je online bereik te verbeteren
 • Zoekwoorden plan gericht op trends in jouw vakgebied

Resultaat:
Uitgebreid analyserapport met zoekwoordenonderzoek en praktische stappen om zelf mee aan de slag te gaan. Klik hier voor een voorbeeld van zo’n SEO analyse.

Kosten: € 150,00

Dit wil ik
The fault in our stars

SEO OPTIMALISATIE

Wil je het liefst in de top 10 op Google terecht komen, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt?

Met de SEO optimalisatie onderzoeken we gericht hoe jij bovenstaande kan bereiken en gaan we meteen over op actie.
SEO staat voor online vindbaarheid. Richt jij je website goed vindbaar in, dan kom je bij bepaalde zoektermen bovenaan in Google.

Je krijgt in één keer een overzicht met je huidige status  en we gaan meteen voor jou aan de slag om die status te verbeteren en jouw website beter vindbaar te maken.

 • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
 • Verbetering in de tekst en opmaak van de website
 • Verbetering in de backend van je website en o.a. metatags, snelheid en linkbuilding
 • 0-meting met status voor 5 organische zoekwoorden

Resultaat:
Goed vindbare website op Google met SEO technische fundering en geoptimaliseerde online klantervaring

Kosten: € 475,00

Dit wil ik